Utorak, 19 Marta

O klubu

Nekada

FK „Zadrugar” Tarevci je prije rata djelovao dugi niz godina. Klub se takmičio u raznim klupskim ligama  što se  ne mogu pohvaliti  druge ekipe sa modričke opštine, pa ni šire. Što je pohvalno u klubu su djelovale tri generacijski različite ekipe :pionori, juniori i kao glavna takmičarska ekipa seniori.

Ponovno rađanje

Odmah po povratku u Tarevce krenulo se sa fudbalskim aktivnostima. Pošto smo oskudni sa omladinom ,pojavili su se fudbalski zaljubljenici, ali različitih godina .To nam nije pričinjavalo mnogo problema, pa se par ljudi okrenuli za aktiviranjem kluba.

Dana 21.03.2004 g. u prostorijama Osnovne škole u Tarevcima održana  je Osnivačka skupština  kluba. U skupštinu kluba izabrano je trideset skupštinara. Isti dan je izabrano i Predsjedništvo kluba od sedam članova. Po izboru Predsjedništva došlo je i do registracije kluba.
Tim se do 2010. uglavnom takmičio u prijateljskim utakmicama. U sezoni 2010/2011 klub se počinje takmičiti u Međuopštinskoj ligi Modriča. Klub je u zadnjem kolu izgubio naslov prvaka, no uspješnu sezonu ipak je uspio krunisati titulom Opštinskog kupa.

Hits: 31