Menu
RSS

Poziv na predizborni sastanak za izbor SAVJETA MZ TAREVCI

Poziv na predizborni sastanak za izbor SAVJETA MZ TAREVCI

Prema odluci Skupštine Opštine Modriča u oktobru će se održati izbori za članove savjeta mjesnih zajednica na području Opštine Modriča.

Pretpostavljamo da vam je poznato da je Savjet MZ Tarevci sticajem okolnosti, praktično prestao sa radom. Razlozi su slijedeći: dva člana savjeta su otišla u inostranstvo, jedan je umro, jedan se pasivizirao i ne uključuje se u aktivnosti, predsjednik savjeta je podnio ostavku i otputovao u inostranstvo na liječenje tako da su u našoj sredini ostala samo dva člana savjeta MZ Tarevci.

 

Poznato je da smo u proteklom periodu uradili mnogo,ALI ŽIVOT NAMEĆE NOVE POTREBE TE I DALJE TREBA RADITI. Nove prilike možemo iskoristiti u cilju bržeg riješavanja gorućih pitanja u Tarevcima ali samo organizovano i uz kvalitetno rukovodstvo Mjesne zajednice.

Pozivamo vas na predizborni sastanak, na kojem ćemo biti u prilici da predložimo najkvalitetnije aktiviste o čijem izboru ćemo se izjasniti putem glasanja na izborima za članove savjeta MZ u oktobru mjesecu.

Predizborni sastank će se održati u petak 15.09.2017.god. sa početkom u 19,30 sati. (u ovo vrijeme smo svi slobodni od obaveza). Mjesto održavanja sastanka je Sala Omladinskog doma Tarevci.

Očekujemo Vas u zakazano vrijeme i radujemo se vašim prijedlozima.

IZBOR ČLANOVA SAVJETA MZ TAREVCI
JE VAŽNO PITANJE ZA BUDUĆNOST TAREVACA

na vrh

Komentarišite članak!